HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Hem Şık Hem Pratik: Biggfashion Katlanabilir Omuz Çantası

Hem Şık Hem Pratik: Biggfashion Katlanabilir Omuz Çantası

Biggfashion katlanabilir omuz çantası, hem seyahatlerinizde hem de günlük ihtiyaçlarınızda yanınızda olacak. Pratik bir kullanıma sahip olan katlanabilir omuz çantası, LiderBazar garantisiyle anında adresinize teslim ediliyor. Günlük kullanım için uygun olan çanta, geniş haznesiyle market alışverişlerinize de uygundur. Aynı zamanda plaj çantası olarak da kullanılabilen bu ürünü Biggfashion linkine tıklayarak inceleyebilirsiniz. 

LiderBazar alışveriş sitesinde en çok satışı yapılan ürünlerden olan katlanabilir çanta ile hem şık hem de pratik çözümler üretebilirsiniz. Sarı ve pembe olmak üzere iki canlı renkten oluşan çanta siparişini hemen verin. Naylon ve katlanma özelliğine sahip olan çanta ile kendinize oldukça pratik çözümler üretebilirsiniz.

Katlanma Özelliğine Sahip Pratik Bir Ürün

omuz çantası

Biggfashion katlanabilir omuz çantası, gittiğiniz her yere götürebileceğiniz oldukça özel bir üründür. Katlama yerlerinden kolayca katlayabileceğiniz bu çanta ile taşıma problemi yaşamayacaksınız.

Her bir sapı özel olarak yapılmış olan omuz çantasının belli bir ağırlığa kadar eşya taşıma özelliği bulunuyor. Buna göre de günlük kullanımda gerekli olan eşyalarınızı omuz çantası ile kolayca taşıyabilirsiniz. Çantaya ihtiyacınız olmadığı zaman da katlama yerlerinden katlayarak küçük bir hale getirebilirsiniz.

Katlanıp açılması oldukça kolay olan omuz çantası ile konforu ve aynı zamanda şıklığı da keşfedebilirsiniz. Omuz çantası siparişlerinizi LiderBazar vasıtası ile kısa bir sürede verebilirsiniz. Katlanma özeliğine sahip olan omuz çantası,LiderBazar güvencesi ile yalnızca birkaç günde adresinizde olacak.

Şık Tasarım ve Pratik Kullanım

omuz çantası

Biggfashion katlanabilir omuz çantası ile hem şıklığın hem de pratik çözümlerin tadını çıkartabilirsiniz. Bir omuz çantasında aradığınız özelliklerin fazlasını bu üründe bulmanız da mümkündür. Diğer sıradan omuz çantalarına oranla katlanma özelliğine sahip bu ürün ile pratik çözümler çok yakınınızda olacak.

Omuz çantasını katlı bir şekilde başka bir çanta içerisinde de taşıyabilirsiniz. İhtiyacınız olduğunda çantayı katlı yerlerinden açarak kullanıma hazır bir hale getirebilirsiniz. Sarı ve pembe renkleri bulunan omuz çantası ile aynı zamanda şıklığınızı da tamamlamış olacaksınız.

Özellikle canlı renkleri sevenler için oldukça uygun olan omuz çantası, plaj ve pazar yerlerinde de kullanıma uygundur. Çantanın eşya taşıma kapasitesi diğer omuz çantalarına oranla da oldukça fazladır. Bu yüzden çanta içerisinde bazı ağır eşyaları da sorunsuz bir şekilde taşıyabilirsiniz. Katlanma özelliğine sahip çantayı market gibi yerlerde de kullanabilirsiniz.

Kolay Temizlenme Özelliği

omuz çantası

 

 

Katlanabilir omuz çantası, naylon kumaştan üretilmiş olup bu sayede kolay temizlenme özelliğine de sahiptir. Çantanıza ne dökülürse dökülsün ıslak bir bez yardımı ile dökülen şeyi temizleyebilirsiniz. Kumaşı herhangi bir sıvıya karşı dayanıklı olan omuz çantası ile sorunları sıfıra indirebilirsiniz.

Omuz çantası, dışarıdan gelen diğer tüm kir ve yabancı maddeye karşı da dayanıklıdır. Kir tutma özelliği bulunmayan bu çantayı dilediğiniz şekilde yıkayabilirsiniz. Üstelik çantanın çamaşır makinesinde yıkanması da mümkündür. Fakat daha uzun yıllar boyunca kullanım sağlaması için biz genelde elde yıkamayı tavsiye ediyoruz.

Çantanın ıslak ya da nemli bir bez yardımıyla da silinmesi temizlik açısından oldukça uygundur. Kirlenme durumuna göre çantayı bezle temizlemeniz mümkündür.LiderBazar üzerinden indirimli olarak omuz çantası siparişinde bulunabilirsiniz. LiderBazar, ürünlerin garantisi ve güvencesini müşterisine sunan popüler bir alışveriş sitesidir.

 

 

Çantanın Kullanım Alanlarına Örnekler

omuz çantası

 

 

Biggfashion katlanabilir omuz çantası, birden fazla kullanım alanına sahip oldukça popüler bir üründür. Ürünü satın alarak günlük hayatta her alanda kullanabilirsiniz. Yukarıda da belirttiğimiz gibi çantanın Pazar ya da market alışverişlerinde kullanımını da tavsiye ediyoruz. Katlanma özelliğine sahip olan çantayı dilediğiniz her yere götürebilirsiniz.

Katlanan çanta sayesinde hem yolculukta hem de günlük gezmelerinde yanınızda bulunması gereken eşyalarınızı muhafaza edebilirsiniz. Özellikle şehirlerarası seyahatlerde çantanın yanınızda bulunması oldukça faydalı olacaktır. İçerisine pek çok eşyanın sığabileceği katlanma özellikle omuz çantası ile her ihtiyacınız yanınızda olacaktır.

omuz çantası

Katlanabilir çanta ile aynı zamanda plaj eşyalarınızı da taşıyabilirsiniz. Şık ve pratik bir plaj çantası için oldukça uygun olan katlanan çanta ile tarzınızı yakalayabilirsiniz. LiderBazar aksesuarürünlerinden olan katlanma özellikli çantayı hemen sipariş edebilirsiniz.

Katlanma özellikli çantayı okulda ve iş yerinde de kullanabilirsiniz. Genişliği dosya ya da kitap taşımaya uygun olan bu çanta size büyük fayda sağlayacaktır. O gün gerekli olan defter, dosya ya da kitapları katlanan çanta ile taşımanız mümkündür. Geniş haznesi sayesinde çanta içerisinde o gün ihtiyacınız olacağını düşündüğünüz her şeyi bulundurabilirsiniz.

Sağlamlık En Büyük Özelliklerinden

omuz çantası

 

 

Biggfashion katlanabilir omuz çantasıile dilediğiniz eşyayı taşımanız mümkün kılınıyor. Sağlam dikişli sapları sayesinde çantanın eşya taşıma dayanıklılığı oldukça fazladır. Bu yüzden çantayı gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Çanta içerisinde herhangi bir sıvı madde taşımanız durumunda da naylon kumaş zarar görmeyecektir. Hem sağlam hem de dayanıklı olan katlanabilir özellikteki omuz çantası için hemen sipariş verebilirsiniz. Ürününüzü LiderBazar müşteri memnuniyeti güvencesi ile adresinize teslim ediyoruz. LiderBazar, her daim müşteri memnuniyeti kapsamında kaliteli ürünleri sizlere sunmaktadır. Katlanma özellikli omuz çantası da sitemizin en popüler ve kaliteli ürünlerinden biridir.

Ürünü tükenmeden evvel sipariş sepetinize ekleyebilirsiniz. Üstelik sarı ya da pembe renk seçeneği ile de dilediğiniz rengi sipariş edebilirsiniz. Hem indirimli hem de kaliteli ürünler için LiderBazar’ı tercih edebilirsiniz.

 


Blog Kategorileri :
Moda
Yayın Tarihi : 12-06-2020 19:31:24
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.